Chris's Coffee & Tea laat u meevoeren in de wondere wereld van “specialty” koffie’s & hoogwaardige “vol blad” losse thee, laat u verrassen door de kwaliteit en zuiverheid.text1002.png

Wij hebben voor u een uitgebreide “specialty” koffiekaart & een prachtige theekaart hierop staan minimaal 12 soorten koffie’s & theeën. Nadat u uw keuze gemaakt hebt wegen, malen en zetten wij uw kopje koffie bij u aan tafel.
Ook de thee welke door u verkozen is bereiden wij bij u aan tafel.

Onze koffie’s komen vers gebrand, van speciaal door ons geselecteerde, kleine ambachtelijke koffiebranderijen uit Nederland, België en Duitsland.
Onze theeën worden vers geïmporteerd, rechtstreeks vanuit China.

Wist u dat koffie eigenlijk fruit is?

Het is een bes en de koffiebonen vormen met z’n tweeën de pit. Derhalve kan het zijn dat bepaalde koffie’s alleen maar in beperkte mate beschikbaar zijn. Dit komt omdat wanneer er geoogst is een beperkte hoeveelheid in onze kwaliteit beschikbaar komt. Het zou derhalve zomaar kunnen dat onze branderijen besluiten deze niet weer te voeren omdat de kwaliteit verandert is.

Maar ook doordat wij kleine voorraden hanteren kan het gebeuren dat de door u gewenste koffie of thee even niet beschikbaar is of niet meer beschikbaar komt. Ons aanbod verandert derhalve maandelijks vaak.
Sommige theeën zijn het hele jaar door te verkrijgen maar wij hebben ook seizoen’s theeën welke een beperkte periode beschikbaar zijn.

Coffe-Tea.jpg